Haber

Keçiören Şehit Kubilay Mahallesi’ne kapalı spor salonu yapılıyor

İlçeye bağlı Şehit Kubilay Mahallesi’nde Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılacak kapalı sporSalonun temelleri atıldı.

Keçiören Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, kent yaşamında sanat, spor ve kültürel faaliyetlerin değerli bir yeri olduğunu belirterek, “Sporda daha da önemli. toplum spordur.Gençlerimize ve vatandaşlarımıza önemli bir spor zenginliği sunuyoruz.Büyükşehir Belediyelerinden daha fazla spor tesisimiz var.Sadece bu dönem 11 adet kapalı spor salonunu ilimize ve Ankara’ya kazandırıyoruz.” sözlerini kullandı.

Spor salonunun yapıldığı Şehit Kubilay Mahallesi ve çevre mahallelere verilen hizmetlerden bahseden Altınok, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Gençlerimiz cıvıl cıvıl. Şehit Kubilay mahallemizde bir de gençlik merkezimiz var. Şehit Kubilay mahallemizde birçok yatırım yaptık. Dün burada açtık, önceki gün yine buradaydık. Her yerde yapıyoruz, her yerde yapıyoruz. Sıradan bir yer. Sancaktepe ve Yükseltepe mahallesi ile birlikte Şehit Kubilay mahallemiz birdir, “Bu dönemde bu bölgelere birçok çalışma ve hizmet kazandırdık. Tesislerimizde çeşitli spor branşlarında hem öğrencilerimize hem de vatandaşlarımıza eğitim verme imkanına sahibiz. Yapacağımız bu spor salonu her zaman olduğu gibi ücretsiz olacak. Etlik’teki havuzumuz Türkiye’de hala örnek.” “Hayır. Olimpiyatları düzenlemek için standartlara sahiptir. 20 yıl önce yaptık. Artık Yüzme Federasyonumuz aracılığıyla tüm uluslararası müsabakalar burada düzenleniyor. Buradan şampiyonlar çıkardık. Birçok kurum ve üniversite yarışmalarını burada yapmaktadır. Birçok kulüp bundan faydalanıyor.”

Protokol konuşmalarının ardından beton mikserine geçilerek katılımcılarla birlikte spor tesisinin temelleri atıldı ve inşaat alanında incelemelerde bulunuldu. ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu